PLDM cheamă la protest: „Dictatura nu va trece”

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) îndeamnă cetățenii să iasă la acțiunea din 11 iunie, la ora 12.00, împreună cu societatea civilă și să protesteze față de intenția guvernării actuale „ilegitime și nereprezentative de a se menține la putere cu orice preț”.

PLDM susține că, „târgul regimului pentru schimbarea sistemului electoral nu înseamnă altceva decât ultimul cui bătut în sicriul democrației”.

 „Ei au Procuratura, CNA, MAI, SIS, televiziuni – totul pentru a instaura dictatura și a guverna nestingherit până va pleca și ultimul om din această țară. Noi nu avem decât dreptul nostru la protest. Este unica noastră armă în lupta cu fărădelegile”, scrie PLDM.

În context, formațiunea îndeamnă la mobilizare. „Stimați colegi, vă îndemnăm să vă mobilizați și să ne prezentăm cât mai mulți în fața Parlamentului. Această guvernare de strânsură trebuie să înțeleagă că problema oamenilor simpli nu este sistemul electoral, ci corupția, sărăcia, lipsa locurilor de muncă. Ei trebuie să plece urechea la nevoile oamenilor, la durerea și deznădejdea lor. Ei se prefac că nu ne văd și nu ne aud. Să fim mulți, ca să ne vadă! Să fim și mai mulți, ca să ne audă!

Ne întâlnim duminică, 11 iunie, în fața Parlamentului să le spunem clar: dictatura nu va trece!”, mai spune PLDM.

Mihaela Rotari

Share