Platforma DA s-a lansat în campanie: Obiectivul nostru este să construim o majoritate parlamentară puternică

Platforma DA s-a lansat în campanie: Obiectivul nostru este să construim o majoritate parlamentară puternică

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Evenimentul a avut loc la sediul formațiunii, transmite OFICIAL.

Vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari a menționat că Platforma DA va iniția un program național de salvare a satelor și susținere a agriculturii.

„În patru ani toate localitățile vor fi asigurate cu gazoducte, apeducte, iluminat public, gestionarea deșeurilor. Suntem siguri că eliminarea schemelor, descentralizarea reală vor contribui la majorarea finanțărilor zonelor rurale. Platforma DA este un partid al fermierilor și țăranilor. Vom implementa o strategie complexă de dezvoltare a agriculturii: finanțarea, irigarea, protejarea. Vom implementa un program de industrializare la scară mică. Platforma DA va continua susținerea producătorilor agroalimentari autohtoni. Vă asigurăm că vom elimina toate discriminările pentru voi din partea magazinelor, piețelor etc. De asemenea, vom iniția modificări legislative prin care companiile cu capital din paradisuri fiscale să arendeze terenuri agricole în R. Moldova”, a spus Slusari.

Vicepreședintele formațiunii, Inga Grigoriu a spus că partidul crede că localitățile noastre pot fi schimbate în bine și Platforma DA va fi alături de APL pentru a aduce mai mulți bani în bugete, proiecte bune pentru localități.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase a spus că formațiunea pe care o conduce a fost și rămâne în slujba oamenilor.

„Platforma DA s-a născut pe vreme de furtună. Platforma DA s-a născut din dragostea de țară și oamenii ei, libertate, dreptate și echitate. Platforma DA va avea o viață politică lungă și va juca un rol determinant în exercitarea puterii de stat după scrutin. Venim în fața oamenilor cu capul sus, cu obrazul curat și conștiința împăcată că ne-am făcut cinstit datoria. Platforma DA a elaborat și votat proiecte pentru toți cetățenii țării. Vom pune pe 11 iulie capăt acestui regim sinistru care s-a hrănit din suferințele poporului nostru. Vom putea urni în direcția corectă societatea noastră după ce vom face dreptate. Vom reclădi această țară prin munca noastră. Vom redeveni prietenii și partenerii pe care civilizația și-o dorește, dacă vom face dreptate oamenilor acasă. Vă cer vouă, colegii din Platforma DA, să muncim în această campanie pentru a da R. Moldova o șansă și pentru a face ceea ce această țară așteaptă de atâția ani de zile. Platforma DA prin deputații săi va face dreptate. Deputații Platforma DA au demonstrat prin fapte că noi facem totdeauna ceea ce spunem. Fapta bună ne adună – este un adevăr, nu doar un slogan electoral.

Obiectivul nostru este să construim o majoritate parlamentară puternică și o alianță puternică cu partenerii externi. Pentru a maximiza rezultatul forțelor de dreapta prin dialogul liderilor naționali proeuropeni și societatea civilă trebuie să continue pentru a coordona și mai bine acțiunile ca să formulăm un răspund adecvat al electoratului euro-unionist”, a spus Năstase.

Cristina Parfeni

Share