PL din CMC își exprimă susținerea pentru Guvernul Sandu

PL din CMC își exprimă susținerea pentru Guvernul Sandu

Fracțiunea Partidului Liberal (PL) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) susține că nu poate rămâne indiferentă față de situația politică din Republica Moldova, informează OFICIAL.

Într-un comunicat de presă, PL menționează că, cu siguranță, aceste evenimente aduc un prejudiciu societății.

„Credem că este imperios necesar să se respecte voința cetățenilor care și-au expus părerea prin vot la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Încă o dată se dovedește faptul că Unirea promovată de noi constant este unica soluție reală și palpabilă care ar aduce beneficii cetățenilor Republicii Moldova și ar scăpa această palmă de pământ de tot răul care s-a abătut asupra ei. Totodată, ne exprimăm convingerea că încercările de federalizare a Republicii Moldova sunt cel mai mare pericol pentru securitatea acestui stat, prin urmare condamnăm acest fapt și suntem total împotriva acesteia. Credem că, doar intențiile sincere de democratizare, integrare europeană și Unire cu România sunt adevăratele soluții pentru bunăstarea poporului și restabilirea adevărului”, se spune în comunicat.

PL din CMC își exprimă susținerea pentru Guvernul Sandu în această etapă complicată a istoriei pentru Republica Moldova. „Sperăm că efortul acestora să fie îndreptat inclusiv pentru apropierea celor două maluri ale Prutului și nu pentru alte scopuri meschine ale F. Ruse. În același timp, consilierii PL din CMC au înregistrat un proiect de decizie la Cancelaria Primăriei mun. Chișinău privind demiterea din funcție a uzurpatorului R. Codreanu. Cerem tuturor consilierilor din CMC să susțină acest demers pentru a-l demite pe R. Codreanu care deține în mod ilegal funcția de primar interimar”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Share