PL cere convocarea CMC în ședință: Situația financiară e dezastruoasă

PL cere convocarea CMC în ședință: Situația financiară e dezastruoasă

Fracțiunea Partidului Liberal (PL) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) solicită convocarea ședinței CMC pentru data de 12 septembrie curent, transmite OFICIAL

„Având în vedere situația financiară dezastruoasă a municipiului, când se impune rectificarea bugetului municipal, catastrofa ecologică în care s-a pomenit orașul în urma neglijenței de la stația de epurare a SA Apă-Canal Chișinău, dar și situația de blocaj a reparațiilor drumurilor precum și marcajul rutier, necesitatea pregătirii orașului de sezonul rece, precum și necesitatea aprobării birourilor electorale ale secțiilor de votare pentru alegerile locale generale din 20 Octombrie 2019, se impune în mod de urgență convocarea ședinței Consiliului Municipal”, menționează, într-o postare pe o rețea de socializare, liberalul Ion Cebanu.

Consilierul speră ca toți membrii CMC să se pătrundă de situația în care se află orașul și să aibă o ultimă ședință din mandat în care să fie deblocată situația Chișinăului.

„Cerem executivului în frunte cu dl. Talmaci să pregătească lucrările acestei ședințe și să evite orice tentativă de blocaj”, scrie Ion Cebanu.

69471517_956022034742999_6075901508493246464_n

Cristina Parfeni

Share