Ilan Șor: Partidul ȘOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală

Ilan Șor: Partidul ȘOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală

Partidul Politic ȘOR va desemna candidați în majoritatea localităților din Republica Moldova la scrutinul din 20 octombrie, anunță într-un mesaj pe o rețea de socializare, liderul formațiunii, Ilan Șor, informează OFICIAL.

Șor a spus că Partidul ȘOR a decis să participe activ la alegerile locale, în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor.

„Sunt bucuros să vă anunț astăzi că în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor țării noastre, Partidul ȘOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală.  Da, sunt convins, după victoria candidatului nostru în localitatea Dvs. vom putea obține aceleași rezultate pe care le-am obținut la Orhei. Dragi prieteni, iubiți cetățeni ai Republicii Moldova, eu vin!”, a scris politicianul.

De asemenea, el a amintit că anume echipa sa a demonstrat la Orhei că în Moldova se poate trăi altfel, decât au fost deprinși cetățenii Moldovei până acum. „Exemplul de la Orhei a demonstrat că Moldova poate avea drumuri bune, iluminat stradal modern, că în Moldova pot fi construite noi parcuri, că în Moldova pot fi grădinițe pentru copii confortabile, că poate fi asigurat transport public de calitate. Noi am demonstrat că în Moldova se poate trăi bine”, a spus liderul formațiunii.

Șor a mai spus că anume realizările echipei sale i-au făcut atâția dușmani. „Eu înțeleg că acest lucru nu convine niciunui partid politic, pentru că în timp ce toți discută și pălăvrăgesc, doar Partidul „ȘOR” face. Și doar Partidului ȘOR i-a reușit să demonstreze că în Moldova se poate trăi altfel. Da, eu înțeleg că nu ne doresc și anume din acest motiv ne hăituiesc și ne supun presiunilor”, a subliniat el.

Totuși, Ilan Șor a precizat că, în pofida tuturor presiunilor, echipa sa a rămas puternică.

Cristina Pendea

Share