PDM va depune moțiune în Parlament: Doar declarații am văzut de la acest Guvern

PDM va depune moțiune în Parlament: Doar declarații am văzut de la acest Guvern

UPDATE: După prezentarea moțiunii de cenzură în plenul Parlamentului, fracțiunea PDM a părăsit ședința. 

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a anunțat că, astăzi, în plenul Parlamentului, va depune o moțiune de cenzură, prin care va solicita retragerea votului de încredere al Guvernului Sandu, informează OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, democratul Andrian Candu a menționat că, toate partidele prezente în campania electorală din februarie 2019 s-au angajat în fața cetățenilor să le apere interesele lor și mai mult să aibă grijă de tot ce înseamnă soarta lor.

„Cu regret, în aceste 4 luni, numai griji față de cetățeni nu am văzut. Guvernul a expediat Parlamentului 15 proiecte de legi, numărul acestora e o bătaie de joc.  Vedem că nici o inițiativă legislativă nu a fost făcută în domeniul social sau economic pentru țară, pentru oamenii de afaceri. Inițiativele bune pe care le-a avut PDM – toate au fost anulate sau suspendate. Doar declarații și adevărată campanie de luptă împotriva opoziției. Nimic altceva. Noi vom depune moțiunea de cenzură și se referă la domeniul protecție socială și la domeniul economic”, a precizat Candu.

Andriana Cheptine

Share