PDM are încredere în corectitudinea activității lui Sergiu Sîrbu: „Și acest lucru va fi demonstrat”

PDM are încredere în corectitudinea activității lui Sergiu Sîrbu: „Și acest lucru va fi demonstrat”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a venit cu o declaraţie, în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public despre un coleg de-al lor, vizat într-un dosar redeschis de fosta guvernare, după ce acum câţiva ani fusese clasat, informează OFICIAL.

Într-un comunicat de presă, Partidul Democrat din Moldova scrie că a rezistat şi va rezista tuturor atacurilor şi presiunilor politice care au început asupra membrilor şi susţinătorilor săi în iunie 2019.

„Suntem o echipă unită şi am demonstrat că vom rămâne puternici indiferent de provocări şi obstacole. Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sunt supuşi membrii partidului şi aminteşte de principiul ”prezumţiei nevinovăţiei”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală. Partidul Democrat din Moldova are încredere în corectitudinea activităţii colegului nostru Sergiu Sîrbu şi acest lucru va fi demonstrat cu siguranţă în cadrul unei investigaţii corecte, transparente şi lipsite de ingerinţă politică”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Share