PDM a lansat o campanie de semnături în susținerea unui Plan de țară: Asupra acestuia au lucrat experți

PDM a lansat o campanie de semnături în susținerea unui Plan de țară: Asupra acestuia au lucrat experți

Partidul Democrat din Moldova (PDM), astăzi, a lansat campania de colectare de semnături în susținerea Planului de țară 2021-2025 „MOLDOVA ALTFEL”, informează OFICIAL.

Secretarul general al PDM, Alexandru Jizdan, a oferit mai multe detalii: „Campania are drept scop familiarizarea oamenilor din Republica Moldova cu prevederile Planului. Asupra acestuia au lucrat experți din toate domeniile strategice: economie, cultură, educație, sănătate, agricultură, securitate, justiție. De fapt, este o prelungire a strategiilor și reformelor implementate în perioada 2016-2019 pe timpul guvernării Partidului Democrat, în special – a Guvernului condus de către Pavel Filip”, a declarat Jizdan, în cadrul unui eveniment public.

Totodată, politicianul a spus că astăzi și dușmanii PDM recunosc că Guvernul Filip a fost eficient – „iar majoritatea celor care au lucrat în acest guvern fac parte din echipa Partidului Democrat”.

În același timp, Jizdan a spus că PDM vine cu multă experiență, dorință de a dezvolta țara mai departe și, desigur, cu lecții învățate din greșeli.

„Vom merge cu această campanie în toate localitățile Republicii Moldova. Cu o periodicitate anume, vom informa publicul despre numărul de semnături colectate și atunci când va fi definitivat, îl vom transmite colegilor care vor face parte din următorul guvern, deoarece planul conține foarte multe propuneri ce au menirea de a îmbunătăți calitatea vieții din Republica Moldova”, a conchis democratul.

 

Mihaela Conovali

Share