PDM a anunțat despre lansarea programului „Prima Casă-3”

PDM a anunțat despre lansarea programului „Prima Casă-3”

După programul „Prima Casă-1” și „Prima Casă-2”, astăzi Partidul Democrat din Moldova (PDM) a anunțat despre lansarea programului „Prima Casă-3”, informează Oficial.

Vlad Plahotniuc a declarat că foarte mulți moldoveni își arată interesul față de programul „Prima Casă”.

„Noi am promis că vom veni, pe parcurs, cu mai multe facilități pentru diferite categorii de cetățeni. Amintesc că, de câteva luni, funcționează în RM proiectul „Prima Casă-1” – destinat unor categorii largi de cetățeni, a început deja să funcționeze proiectul „Prima Casă -2” – destinat exclusiv funcționarilor publici.
Astăzi, am discutat, împreună cu colegii, despre un nou program  „Prima Casă-3” – program de sprijin financiar destinat achizițiilor. Acesta fiind un suport acordat pentru achiziționarea locuințelor de către familiile cu copii. Acesta presupune compensarea din bugetul de stat a creditului ipotecar de la 10 la 100%, în funcție de numărul de copii din această familie”, a anunțat democratul.

Totodată, Plahotniuc a spus că Guvernul va prezenta mai multe amănunte în curând, atunci când va aproba aceste facilități pentru familii.

Doina Secrieru

Share