PD s-a lansat în campania electorală. Plahotniuc: „Pentru noi vorbesc faptele”

PD s-a lansat în campania electorală. Plahotniuc: „Pentru noi vorbesc faptele”

Partidul Democrat din Moldova (PDM), astăzi, s-a lansat în campanie electorală, informează OFICIAL.

Candidatul la funcția de deputat pe circumscripția nr. 20 Strășeni, Pavel Filip, prim-vicepreședinte al PDM, a vorbit despre viitoarele acțiuni ale formațiunii, în cazul în care va rămâne la guvernare.

„Am crescut economia țării cu peste 4 % în fiecare an și vom continua să o creștem. Promisiunile noastre pentru următorii 4 ani vor prinde viață. Eu cred în victoria noastră”, a spus el.

Liderul PDM, dar și candidatul pe circumscripția nr. 17 Nisporeni, Vlad Plahotniuc, s-a referit la importanța campaniei electorale. „Noi, astăzi, pornim într-o campanie electorală foarte importantă, nu doar pentru Partidul Democrat, ci și pentru țară. De această campanie va depinde dacă Moldova își va păstra ordinea și stabilitatea în țara. Noi suntem datori, astăzi, să spunem oamenilor real cum stau lucrurile în țară – să facem apel la inima lor, dar și la rațiune. Cetățenii, astăzi, sunt capabili să analizeze foarte bine ce sa făcut în acești 3 ani de guvernare a PD și ce poate pierde țara dacă vin alții la guvernare. Noi intrăm în această campanie cu fruntea sus și cu convingerea că pentru noi vorbesc faptele”, a precizat el.

În același timp, Plahotniuc a vorbit despre partidele de opoziție din Republica Moldova, dar și despre programul electoral al PD. „Planurile noastre de guvernare sunt ambițioase. Programul nostru de guvernare este scris de cetățenii noștri. Cine alții ar putea face ceea ce am realizat noi? Opoziția nu are plan de guvernare și deja își deplânge rezultatul mic care știu, probabil, ca o să-l aibă. Nu cu bocete se guvernează și se face succese în țară. După 24 februarie, PD trebuie și își va continua mandatul de guvernare”, a declarat liderul PD.

Totodată, Plahotniuc a făcut un apel către participanții în campania electorală. „Îndemnăm toți candidații, indiferent de partid, să se abțină de la falsuri și să-i lase pe alegători să se decidă liber la votul democratic”, a conchis el.

De menționat că, astăzi, 25 ianuarie, începe campania electorală pentru alegerile în Parlamentul Republicii Moldova.

Mihaela Conovali

Share