Pavel Filip: Sper că, vom ajunge în ziua în care, această țară își va hotărî singură soarta, dar nu cineva din afara țării

Pavel Filip: Sper că, vom ajunge în ziua în care, această țară își va hotărî singură soarta, dar nu cineva din afara țării

Pavel Filip, fostul Prim-ministru al Republicii Moldova, astăzi, în urma deciziei Partidului Democrat de retragere de la guvernare, a susținut, împreună cu miniștrii din Guvernul Filip, o conferință de presă, informează OFICIAL.

„Vă mulțmesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună. Am venit la Guvern într-o perioadă deloc ușoară, cu o imensă gaură la buget, a fost o situație de criză. Am muncit zi și noapte pentru a destabiliza sistemul bancar. Lăsăm în urmă programe de care suntem mândri”, a declarat Filip.

Prin urmare, el s-a referit și la alte detalii. „Sper că, următorul Guvern va continua programele. Credem că, am reușit să dăm dovadă de demnitate și verticalitate în toți acești ani. Sper că, vom ajunge în ziua în care această țară își va hotărî singură soartea, dar nu cineva din afara țării”, a mai adăugat Filip.

„Am decis să ne prezentăm, astăzi, demisia din funcție. Plecăm cu conștiința împăcată. Îi doresc succes noului prim-ministru”, a conchis Filip.

Mihaela Conovali

Share