Pavel Filip: Săptămâna aceasta este una dedicată mai multor teme importante pentru cetățeni

Pavel Filip: Săptămâna aceasta este una dedicată mai multor teme importante pentru cetățeni

Premierul Pavel Filip și-a anunțat agenda pentru săptămâna aceasta, într-o o postare pe o rețea de socializare.

Iată cu ce se va ocupa:

”Săptămâna aceasta este una dedicată mai multor teme importante pentru cetățeni. Azi voi dezbate cu Centrul de guvernare electronică despre cum putem simplifica birocrația şi scurta termenele de avizare, pentru o administrație mai eficientă. De asemenea, vom analiza soluțiile optime de aplicare a Codului Educației în toată ţara. 

Joi mă voi întâlni cu colegii şi vom căuta împreună soluții cu privire la noua strategie de dezvoltare aferentă reformei administrației publice iar seara îmi face plăcere să mă alătur corpului diplomatic la recepția oferită de ambasadorul Tapiola cu ocazia Zilei Europei. Sâmbătă voi fi, de altfel, la Orășelul European, un eveniment la care invit toți cetățenii care simt Europa aproape de sufletul lor.

Tot joi, are loc o conversație importantă despre reforma sistemului de asigurări sociale, mai precis reforma pensiilor pentru a obține pensii decente, o prioritate cheie pentru Guvern fiind creșterea nivelului de trai. Vrem totodată sa stimulăm activitatea pe piața muncii, pentru sustenabilitatea sistemului de pensii. Vineri voi fi la Comrat pentru proiectul „Suport pentru agricultură și dezvoltare rurală, prin promovarea măsurilor de consolidare a încrederii”, alături de bașcanul Irina Vlah, coordonatorul rezident ONU şi ambasadorul UE, şi apoi voi avea o întâlnire informală cu colegii miniștri”.

Mihaela Rotari

Share