Pavel Filip: Doar o coaliție pro-europeană în viitorul Parlament va putea fructifica la justa valoare legătura dintre Chișinău și București

Pavel Filip: Doar o coaliție pro-europeană în viitorul Parlament va putea fructifica la justa valoare legătura dintre Chișinău și București

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Liderul democrat a menționat că PDM rămâne consecvent în ceea ce privește relația cu România: un parteneriat de suflet. Interlocutorii au discutat despre proiectele de interconectare, pe care guvernarea PDM le-a lansat încă în 2018, informează OFICIAL cu referire la un comunicat de presă.

„Planul “Unire prin infrastructură” prezentat la ședința comună a celor două guverne este cel mai ambițios plan de interconectare a celor 2 maluri: autostrăzi, poduri, roaming, gaz, energie electrică, educație, cultură, burse, grădinițe. Faptele vorbesc și singure despre relația dintre țările noastre, care este una plină de sens și conținut”, a spus Pavel Filip.

Președintele PDM a mulțumit României pentru donațiile salvatoare de vaccin, dar și pentru ajutoarele umanitare primite în ultima perioadă de la București.

Pavel Filip a menționat că PDM rămâne ferm convins că doar o coaliție pro-europeană în viitorul Parlament va putea fructifica la justa valoare legătura dintre Chișinău și București și interconectarea infrastructurii în beneficiul cetățenilor.

 

Cristina Gurez

Share