PAS s-a lansat în campania electorală!

PAS s-a lansat în campania electorală!

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), astăzi, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, informează OFICIAL.

Liderul interimar al PAS, Igor Grosu a declarat: „Azi noi dăm startul unei lupte pentru care noi am muncit – anticipatele. După această lansare mergem și ne batem pentru orice sat, mahala și gospodărie – să-i convingem pe ai noștri să iasă la vot”.

Vicepreședintele partidului, Natalia Gavriliță, a spus că după 30 de ani de corupție, noi avem șansa ca pe 11 iulie să votăm un Parlament de oameni integri. „Pornim vremurile bune pentru antreprenori ca ei să poată activa acasă, vom face reforma justiției, vom curăța instituțiile statului. Datorită relațiilor bune ale Președintelui Maia Sandu cu Uniunea Europeană știm că posibilitatea există, partenerii sunt gata să ne ajute”, a comunicat Gavriliță.

La rândul său, deputatul PAS, Dan Perciun, a susținut că drumul partidului a fost lung. „Acum suntem la un pas în care trebuie să ne întrebăm: care sunt valorile ce trebuie să le punem la temelia acestei societăți. Este de datoria noastră să construim o țară în care bătrânețea nu este o povară”.

De menționat că, sloganul PAS pentru viitoarele alegerile este „Pornim vremurile bune”, în acest context partidul a lansat și un imn al „Vremurilor bune”:

Mihaela Conovali

Share