PAS: Oamenii s-au săturat de gâlceavă și certuri. Ne angajăm să luptăm corect și onest

PAS: Oamenii s-au săturat de gâlceavă și certuri. Ne angajăm să luptăm corect și onest

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță că pornește o campanie electorală curată, fără atacuri și solicită instituțiilor responsabile să asigure alegeri libere și corecte, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul interimar al PAS, Igor Grosu a menționat că PAS luptă cu inamicii, care sunt hoții și grupările corupte, inclusiv din partide politice.

„PAS nu va ataca partidele politice care au viziuni similare cu ale noastre. Oamenii s-au săturat de gâlceavă și certuri. PAS se angajează să lupte corect și onest, condamnă atacuri murdare, denigratoare, dezinformatoare, distribuiri de știri false și deteriorarea materialelor electorale ale concurenților. Aceste practici sunt folosite de cei fricoși și slabi”, a spus Igor Grosu.

El a mai îndemnat membrii și susținătorii PAS să promoveze un limbaj respectuos și cumpătat în această campanie și a îndemnat liderii politici să vină cu mesaje similare către susținătorii lor.

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a spus că pentru alegeri libere și corecte este necesară o finanțare legală a tuturor concurenților electorali. De asemenea, deputatul a amintit că transportarea organizată cu autobuzele și microbuzele la votare este ilegală, la fel și utilizarea resurselor administrative.

Cristina Parfeni

Share