PAS este invitat la dezbateri publice de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

PAS este invitat la dezbateri publice de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) invită Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la dezbateri electorale publice, informează OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, secretarul general al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vlad Bătrîncea, a menționat că dezbaterile sunt preconizate pentru miercuri, 7 iulie, ora 19:00.

„Venim cu o invitație publică către oponenții PAS, o invitație la dezbateri publice. Aceste dezbateri ne propunem să le facem pe o platformă neutră, de exemplu la Palatul Republicii cu acces liber pentru toată presa. Considerăm că întreaga societate așteaptă dezbateri, unde se vor anunța și pașii concreți”, a spus Bătrîncea.

Astfel, de către BECS s-a propus a fi dezbătute 6 subiecte: politici sociale, sănătate, economie, justiție, dosarul transnistrean, politica externă.

„Dacă vom avea o reacție solidă, suntem gata să lărgim această listă. Suntem siguri că absoluta majoritate a cetățenilor așteaptă aceste dezbateri”, a mai spus Bătrîncea.

Cristina Parfeni

Share