PAS: „Dorim să ne adresăm primarilor Republicii Moldova…”

PAS: „Dorim să ne adresăm primarilor Republicii Moldova…”

Mai mulți primari din Republica Moldova, astăzi, au venit cu un îndemn către cetățeni – să voteze Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în cadrul alegerilor din 11 iulie curent. La rândul lor, cei de la PAS s-au adresat primarilor din localitățile republicii, informează OFICIAL.

„Dorim să ne adresăm primarilor Republicii Moldova, indiferent de partidele din care vin, ne adresăm lor pentru că știm că primarii sunt cei mai aproape de nevoile cetățenilor. Ei cunosc cât de important este să dezvoltăm satele și localitățile noastre. Echipa PAS a fost mereu avocatul Administrației Publice Locale și va lupta, în continuare, împotriva abuzurilor îndreptate împotriva primarilor”, a declarat președintele interimar al PAS, Igor Grosu.

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a spus de ce va susține echipa PAS: „În permanență, noi – autoritățile locale, am fost lăsați la o parte de către autoritățile centrale. Noi cei din cadrul autorităților locale vom lua o decizie corectă. Vom susține echipa PAS, fiindcă citind programul lor de activitate am convenit că aceasta este cea mai corectă alegere”.

Radion Palii, primar de Hîjdieni, raionul Glodeni, a spus că pe 11 iulie, fiecare poate scrie istoria – „pentru că ne pasă de bătrânii noștri, de copiii noștri, de diaspora. Destinul îl facem noi”.

Mihaela Conovali

Share