PAS, despre documentele publicate de Ion Ceban: Am decis să alocăm fonduri pentru a promova evenimentul din 21 mai

PAS, despre documentele publicate de Ion Ceban: Am decis să alocăm fonduri pentru a promova evenimentul din 21 mai

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu o reacție la documentele publicate de primarul capitalei, Ion Ceban, cu privire la mobilizarea cetățenilor la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, inclusiv prin organizarea și achitarea transportului din raioane, informează OFICIAL.

„În încercarea de a distrage atenția de la scandalurile de corupție din Primărie, mai nou, fiind prinși că au furat ajutoare umanitare destinate refugiaților ucraineni, femei si copii, Ceban publică niște capturi de ecran, chipurile de la o ședință tehnică PAS.

Din prima zi am declarat că membrii și simpatizanții PAS vor fi în Piața Marii Adunări Naționale pe 21 mai. Mai mult, am decis să alocăm fonduri pentru a promova acest eveniment. Absolut toate cheltuielile partidului pentru acest eveniment, inclusiv subvențiile parțiale pentru transport, sunt alocate în mod legal și vor fi raportate, la fel, conform legii”, se spune în declarația PAS.

Potrivit formațiunii, viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană.

„Îndemnam pe toată lumea sa fie prezentă pe 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale”, a subliniat partidul de guvernare.

Share