Partidul Șor: Ilan Șor a început modernizarea satelor din circumscripția sa

Partidul Șor: Ilan Șor a început modernizarea satelor din circumscripția sa

Partidul Politic „Șor” declară că „a trecut la implementarea promisiunilor făcute în campania electorală”. Locuitorii din satul Breanova, raionul Orhei, se vor putea bucura în scurt timp de iluminare stradală. Aceasta se menționează într-un comunicat de presă al partidului. 

Aici muncitorii vor întinde aproximativ 12 km de cablu, 250 de corpuri de iluminat LED și panouri de automatizare noi. Lucrările vor fi efectuate inclusiv cu ajutorul a două autoturnuri.

Startul lucrărilor a fost dat de deputații aleși pe circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19, Ilan Șor și Marina Tauber. „Cei doi au promis anterior că acolo unde va învinge Partidul „Șor” în alegeri, vor avea loc transformări de infrastructură la fel ca în municipiului Orhei și comuna Jora de Mijloc”, se menționează într-un comunicat al partidului.

Președintele Partidului Politic „Șor”, Ilan Șor, a declarat, potrivit aceluiași comunicat de presă, „că formațiunea pe care o conduce demonstrează că muncește în beneficiul cetățenilor și nu face politică ca restul partidelor”. „Așa cum am declarat în campania electorală, acolo unde vom câștiga, acolo vom implementa proiecte ca în Orhei”, a declarat Șor.

Vicepreședintele Partidului politic „Șor”, Marina Tauber, a declarat că „proiectul început în satul Breanova demonstrează respectul față de cetățeni”. „Vom realiza proiecte de iluminare stradală în toate satele din raionul Orhei unde în circumscripțiile 18 și 19 am câștigat cele mai multe voturi”, a vorbit Tauber.

În urma scrutinului din 24 februarie, Ilan Șor și Marina Tauber au câștigat alegerile din circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19.

În comunicatul partidului, se menționează că, cei doi au promis că după victorie vor realiza schimbări de infrastructură în localitățile din cele două circumscripții. Printre acestea se numără reparația drumurilor, iluminarea stradală, implementarea proiectului „Capitalul matern”, reparația școlilor, a grădinițelor, dar și deschiderea punctelor medicale, a farmaciilor și magazinelor sociale în fiecare localitate”.

imgl2083

Mihaela Rotari 

Share