Partidul „Șor” boicotează ședința Parlamentului

Partidul „Șor” boicotează ședința Parlamentului

Fracțiunea Partidului „Șor” va boicota ședința de astăzi a Parlamentului, în semn de protest, informează OFICIAL.

Potrivit liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor, proiectele care urmează a fi examinate – modificarea legii bugetului de stat, a asigurărilor medicale și sociale, au fost transmise abia ieri.

„Această ședință va fi, așa cum s-a întâmplat și la votarea bugetului de stat pentru acest an, o ședință de partid, la care vor fi votate, la calup, doar propunerile majorității PAS. În plus, nu este normal și profesionist ca deputații din celelalte fracțiuni să afle despre modificările la buget cu o seară înainte de a fi supuse votului. Apucăturile dictatoriale ale PAS sunt tot mai evidente. PAS scuipă pe principiul reprezentativității și, fără să țină cont de normele legale, respinge orice propunere din partea opoziției. Suntem siguri că așa cum s-a întâmplat în decembrie, asta se va întâmpla și acum. Au demonstrat deja o dată că modul în care au ales să distribuie banii publici reprezintă o adevărată bătaie de joc față de cetățeni”, a declarat Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a mai adăugat că deputații formațiunii pe care o reprezintă au prezentat, la votarea bugetului de stat pentru 2022, zeci de amendamente, însă niciunul nu a fost măcar examinat în ședință, fiind respins din start de PAS.

Share