Partidul Regiunilor: Noi suntem singurul partid care salvează statalitatea țării

Partidul Regiunilor: Noi suntem singurul partid care salvează statalitatea țării

Partidul Regiunilor din Republica Moldova face un apel către cetățenii țării să iasă pe 24 februarie la vot și să voteze Partidul Regiunilor, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul partidului, Alexandr Kalinin, a menționat că Partidul Regiunilor este singurul partid care salvează statalitatea țării și este cu adevărat pro-Rusia, partidul care va putea stabiliza conflictul transnistrean prin federalizarea R. Moldova, precum și va face ca limba rusă să fie a doua limbă în stat.

„Partidul Regiunilor este partidul de alternativă a patrioților adevărați. Suntem o adevărată forță pro – Rusia, care optăm pentru federalizare și astfel va fi soluționat conflictul transnistrean. Vom informa și prietenii din Donbass și Transnistria despre situația actuală din R. Moldova. Cetățenii R. Moldova știu că doar Federația Rusă ne va ajuta să trecem peste colapsul economic. Pentru a schimba viitorul, la 24 februarie 2019 votați Partidul Regiunilor – partidul care este alcătuit din oameni competenți, care își vor îndeplini promisiunile”, a spus Alexandr Kalinin.

Doina Secrieru

Share