Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat în campanie

Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat în campanie

Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, transmite OFICIAL.

Lansarea a avut loc în mediul online, pe platforma Zoom, în semn de solidaritate cu elevii și profesorii care un an de zile au făcut orele online.

Liderul partidului, Ruslan Codreanu a menționat că formațiunea sa va fi vocea copiilor în Parlament.

„A venit vremea ca toți copiii din R. Moldova să trăiască simțul oportunităților egale pentru toți. Educația în R. Moldova se confruntă cu o serie de probleme grave. Avem cele mai mici rate de acces al copiilor la educație. Ne propunem să construim grădinițe creșe nu doar în Chișinău, dar în toată țara. Avem 12 miliarde de lei în buget pentru educație, 1 miliard colectați din taxe și vrem ca banii să ajungă la copii și cadrele didactice. 20% din tineri nu ajung să termine studiile superioare, iar elevii trebuie să aibă acces la infrastructură. Să construim bazine, să oferim activități și facilități copiilor pentru a-și dezvolta abilitățile. Vom fi vocea copiilor în Parlament”, a spus Ruslan Codreanu.

De asemenea, el a spus că Partidul „Puterea Oamenilor” nu va uita nici de agricultori și își propune crearea unei clase de mijloc în agricultură.

„Miliardele de lei subvenții în agricultură trebuie oprite și să-i ajutăm pe care care au nevoie de subvenții. Avem nevoie de producătorii mici”, a mai spus Codreanu.

 

Cristina Parfeni

Share