Partidul lui Gligor – înregistrat oficial!

Partidul lui Gligor – înregistrat oficial!

Agenția Servicii Publice (ASP) a înregistrat, la 25 martie, Partidul Politic „Partidul Schimbării”, transmite OFICIAL.

Cu acest prilej, președintele „Partidului Schimbării”, Ștefan Gligor a mulțumit celor care s-au implicat la crearea partidului și a menționat că Republica Moldova are nevoie de o mare schimbare.

„Din numele Grupului de inițiativă privind înregistrarea Partidului Schimbării, aducem sincere felicitări și mulțumiri celor peste trei mii de membri, care s-au implicat activ în procesul de creare a Partidului Schimbării. Împreună, în doar câteva săptămâni am reușit să întrunim condițiile prevăzute de lege, să înregistrăm Partidul și să oferim cetățenilor o alternativă politică.

Construim un proiect politic în afara agendelor false și dezbinării artificiale a societății – un proiect și o echipă care Vă propune să ne solidarizăm în jurul unui concept de dezvoltare și guvernare eficientă a Republicii Moldova.

Partidul Schimbării consideră că criza pandemică, economică, socială și politică poate fi soluționată eficient doar prin curățarea Parlamentului de elementele criminale, care acționează în scopuri de îmbogățire personală prin sabotarea și dezbinarea societății.

Suntem fermi convinși că indiferent de apartenența etnică, limba vorbită, religie, viziunile politice sau geopolitice – fiecare din noi își dorește bunăstare, instituții funcționale în serviciul oamenilor simpli, justiție care bagă corupții la închisoare, echitate și protecție socială pentru cei vulnerabili și săraci.

Republica Moldova, societatea și fiecare din noi își dorește și are nevoie de o mare schimbare pe care o poate produce doar o societate unită.

În continuare vom crește echipa, vom crea organizații teritoriale puternice și reprezentative, ne vom pregăti pentru alegerile anticipate și vom depune tot efortul pentru a contribui la procesul de schimbare a clasei politice și asigurarea unei majorități parlamentare integre”, a spus Gligor.

Cristina Parfeni

Share