Partidul „Democrația Acasă”: Este un abuz grav din partea guvernării

Partidul „Democrația Acasă”: Este un abuz grav din partea guvernării

Partidul „Democrația Acasă” solicită instituțiilor internaționale, acreditate în monitorizarea alegerilor parlamentare, să oprească abuzurile și intimidările față de profesorii din Republica Moldova, cărora li se cere forțat să participe la întâlnirile electorale pe care le organizează Partidul Democrat din Republica Moldova.

Într-o conferință de presă, reprezentanții au susținut că „a venit timpul să taxăm dur guvernarea cleptocratică, făcând referire la cazul profesorilor din cadrul liceului „Ion Pelivan’’ din Răzeni care au fost obligați să participe la o întâlnire electorală în timpul orelor de muncă”.

„Este o legitate când profesorii angajați ai structurilor de stat sunt obligați să-și părăsească locul de muncă în timpul orelor de serviciu pentru a se întâlni cu partidul de guvernare. Este un abuz grav din partea guvernării. Îndemnăm instituțiile internaționale, cele acreditate la Chișinău cu monitorizarea alegerilor să ia atitudine. Este interzis, este ilegal să întrerupi orele atunci când vine președintele Parlamentului să abandoneze orele și să meargă să facă plecăciuni’’, a declarat Vasile Costiuc, președintele partidului.

Mihaela Rotari 

Share