PACE: Maia Sandu a ales să dea vina pe Natalia Gavriliță, în loc să-i dea indicații să ajute oamenii aflați în dificultate

PACE: Maia Sandu a ales să dea vina pe Natalia Gavriliță, în loc să-i dea indicații să ajute oamenii aflați în dificultate

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) afirmă că demisia Guvernului Gavriliță este praf în ochi pentru cetățenii Republicii Moldova, „pentru a nu achita facturile exagerate la servicii comunale”, informează OFICIAL.

Formațiunea spune că Președintele țării, Maia Sandu, a ales să dea vina pe Natalia Gavriliță, în loc să-i dea indicații să ajute oamenii aflați în dificultate.

„Următorul guvern se va eschiva următoarele 100 zile de la asumarea acțiunii logice inițiate de Partidul PACE – achitarea facturilor pentru perioada rece a anului pentru tot poporul nostru.

Ce îi încurca președinției să facă inițiative legislative pentru a relansa economia?

Ce îi încurca parlamentului să ajute guvernul lor în politici sociale?

Ce îi încurca partidului PAS să pună în funcții de nivelul II persoane competente, care sa rezolve provocările momentului?

Ajungem la concluzia că ei au niște conflicte interne la care nu fac față, iar captivi ai acestor intrigi este tot poporul.

Ei trebuie sa plece cu toții, toată echipa PAS și să lase persoanele competente să rezolve problemele create de ei.

PACE va fi în continuare alături de popor.

Vom comunica direct cu oamenii, vom colecta semnături și dacă poporul ne va cere, vom protesta, pentru a obliga partidul de guvernare PAS și Maia Sandu să respecte voința poporului ori să plece. PACE pentru Moldova!”, se spune într-un comunicat de presă.

Share