Oleg Serebrian a fost în vizită de lucru la Holercani și Ustia

Oleg Serebrian a fost în vizită de lucru la Holercani și Ustia

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, în comun cu reprezentanții Biroului politici de reintegrare, Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, au efectuat o vizită de lucru în localitățile Holercani și Ustia din raionul Dubăsari, unde s-au întâlnit cu reprezentanții instituțiilor publice, locuitorii și agenții economici din regiune.

Vicepremierul s-a documentat cu privire la situaţia social-economică la nivel local, a fost informat despre problemele de actualitate din Holercani și Ustia și legate de funcționarea instituțiilor primordiale (grădinițe, școli, case de cultură, instituții medicale).

În context, au fost evidențiate oportunități de promovare a noi proiecte de dezvoltare și de modernizare, cu impact social pentru comunitate.

Oleg Serebrian a asigurat că Guvernul Republicii Moldova va oferi şi în continuare tot suportul necesar pentru a depăși dificultățile existente și a reiterat apelul către autorităţile publice locale de a se implica activ în elaborarea proiectelor, care ulterior vor servi la atragerea investițiilor în localităţile din Zona de Securitate.

Share