Oleg Burlacu, candidatul PLDM: Voi fi primarul care aduce bani în Chișinău, nu doar cheltuie banii Chișinăului

Oleg Burlacu, candidatul PLDM: Voi fi primarul care aduce bani în Chișinău, nu doar cheltuie banii Chișinăului

Oleg Burlacu, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcția de primar general al capitalei, a depus astăzi actele pentru înregistrare în cursă. 

„Nu este o decizie politică, este o decizie gândită și argumentată. Sunt sigur că Chișinăul poate mult mai mult. De-a lungul ultimilor decenii, primarii au plafonat și chiar împiedicat dezvoltarea și modernizarea Chișinăului, pentru că nu au reușit să se ridice la potențialul social intelectual și economic al Chișinăului. Cred că, Chișinăul are nevoie de primar care va amplifica potențialul economic al Chișinăului și va construi un model nou de relații între primărie și mediul de afaceri. Cred că, Chișinăul poate investi mai mult și mai calitativ în Educație și Sănătate, în Cultură și Sport”, a declarat el.

Candidatul a mai spus că, pentru el „această campanie va fi despre chișinăuieni și Chișinău”.

„Vă rog să credeți că sunt în stare să schimb lucrurile. Voi transforma primăria dintr-o frână a progresului Chișinăului într-un amplificator. Voi transforma primăria Chișinăului din consumator de resurse și generator de probleme – în generator de resurse și soluții, în producător de servicii calitative și partener de încredere. Voi fi primarul care aduce bani în Chișinău, nu doar cheltuie banii Chișinăului. Voi determina o creștere a economiei Chișinăului, ce va oferi mai multe locuri de muncă, va permite un suport mai mare pentru sistemul de educație și cel de sănătate, o asistență mai calitativă pentru familiile tinere și pentru vârstnici, o contribuție mai mare pentru cultură și sport. Voi fi primarul care rezolvă problemele complicate și nu le ascunde în spatele mesajelor despre realizări bazate pe consum primitiv al banilor Chișinăului.

Vă rog să mă susțineți și vă promit cea mai eficientă și puternică primărie! O primărie pentru chișinăuieni, nu pentru proiecte politice”, a mai spus Oleg Burlacu.

Share