Oficial! Dinu Plîngău și-a anunțat candidatura pentru șefia Platformei DA

Oficial! Dinu Plîngău și-a anunțat candidatura pentru șefia Platformei DA

Fostul deputat Dinu Plîngău, președintele interimar al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al formațiunii, transmite OFICIAL.

Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul ședinței Consiliului Național Politic al Platformei DA.

„Mulțumesc colegilor din Biroul Permanent și celor din Consiliul Național Politic pentru încrederea și sprijinul politic acordat. Mulțumesc Președintelui fondator al Platformei DA, domnului Andrei Năstase, pentru susținerea candidaturii mele pentru șefia partidului.

Sunt ferm convins că împreună putem realiza, prin prezența publică și expertiza pe care o dețin membrii echipei noastre, acele obiective pentru care am ieșit în stradă și apoi le-am promovat în Parlament.

Republica Moldova are nevoie de o alternativă. Republica Moldova are nevoie de o opoziție, fie și extraparlamentară, constructivă și credibilă. Scena politică de la noi de-acasă are nevoie de un suflu nou care să unească în jurul obiectivelor realizării unui stat de drept și bunăstării fiecărui cetățean, abolind discriminările nedrepte dintre păturile sociale.

În scurta perioadă a mandatului pe care mi l-au încredințat colegii noștri din Biroul Politic Permanent am pus bazele reformării partidului alături de colegii noștri de la care am primit tot sprijinul în această perioadă mai complicată pentru Platforma DA”, a scris Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Doina Buruiană

Share