Octavian Țîcu: 5% – atât caracter și demnitate a avut Chișinăul

Octavian Țîcu: 5% – atât caracter și demnitate a avut Chișinăul

Ex-candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la șefia Capitalei, Octavian Țîcu, va păstra mandatul de deputat, iar în turul II echipa sa îl va susține pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, cu o condiție, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Octavian Țîcu a mulțumit celor care au votat pentru el.

„5% – atât caracter și demnitate a avut Chișinăul, dar aceste 5% vor avea un respect aparte din partea mea. În această campanie am fost supus unui linșaj mediatic nemaiîntâlnit. În 3 săptămâni am reușit crearea unei platforme politice alternative acestei cârdășii între ACUM și PSRM, care va crește în timp”, a spus Octavia Țicu.

De asemenea, Octavian Țîcu a spus că nu va admite ca Ion Ceban și PSRM să ajungă la Primărie. „M-am angajat în această campanie pentru a salva Chișinăul de Ion Ceban, Dodon și PSRM, care cred că în eventualitatea unei victorii vor duce la o izolare Chișinăul. Vom duce până la capăt această cruce și vom depune eforturile încât Ceban și PSRM să nu ajungă la conducerea Chișinăului. Suportul meu și PUN pentru Andrei Năstase în turul II va fi condiționat de angajamentul ferm că nu va avea nici o colaborare cu PSRM și de constituire a unei alianțe pro-românești și pro-europene”, a spus Octavian Țîcu.

Totodată, el a mulțumit echipei PUN pentru suportul acordat.

Cristina Parfeni

Share