O sală din Parlament care este accesibilă doar jurnaliștilor a devenit publică pentru toți, virtual

O sală din Parlament care este accesibilă doar jurnaliștilor a devenit publică pentru toți, virtual

O sală din clădirea Parlamentului care este accesibilă doar pentru reprezentanții mass-media a devenit publică pentru toți, în format virtual. Sala pentru conferințe de presă este noul obiectiv inclus în turul virtual al clădirii Parlamentului care a fost lansat, în perioada pandemiei, când vizitele de informare au fost suspendate.

Ca și celelalte componente ale turului virtual, precum Sala de ședințe plenare, Holul, Sala Europa, exteriorul clădirii Legislativului, Sala pentru conferințe de presă poate fi vizualizată la 360 de grade, sub unghiuri diferite.

Sala pentru conferințe de presă este locul unde deputații și conducerea Parlamentului organizează conferințe de presă, briefinguri sau declarații pentru presă. Totodată, este spațiul de lucru pentru jurnaliști,  aici fiind disponibile ecrane TV care transmit în regim on-line ședințele plenare și cele care au loc în  Sala Europa, conexiunile tehnice pentru transmisiuni, accesul la internet, prize și alte resurse de lucru,  inclusiv în regim ”live”.

Turul virtual al Sălii pentru conferințe de presă poate fi urmărit aici.

Mihaela Rotari

Share