Noul șef al Poliției de Frontieră: Sarcinile puse în fața instituției vor fi îndeplinite, având la bază trei priorități

Noul șef al Poliției de Frontieră: Sarcinile puse în fața instituției vor fi îndeplinite, având la bază trei priorități

Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, la început de mandat, a anunțat că sarcinile puse în fața instituției vor fi îndeplinite, având la bază trei priorități, informează OFICIAL. 

„Resursele umane – vom investi în tineri specialiști, prin implementarea programelor și proiectelor noi pentru a-i promova. În același timp vom iniția mecanisme de evaluare a personalului IGPF în vederea identificării acelor angajați toxici. Vom investi doar în oameni onești și integri!

Supravegherea și controlul frontierei de stat – revenirea la standardele bune de lucru, implementând pe deplin toată activitatea specială de investigație.

Ieșirea din izolarea internațională – asigurarea unei mai bune cooperări cu statele vecine în tot ce ține de combaterea infracționalității transfrontaliere, dar și revenirea la normalitate conlucrarea cu FRONTEX și alte agenții europene ce activează în domeniul de ocrotire a normelor de drept”, a enumerat el.

Vasiloi a mai spus că rămâne deschis pentru cooperare, dialog și acțiuni comune, „pentru că împreună putem aduce schimbarea în Moldova, spre beneficiul fiecărui cetățean”.

 

Cristina Gurez

Share