Nicolae Ciubuc: Îmi voi investi, în continuare, timpul și experiența acumulată în îmbunătățirea calității vieții cetățenilor

Nicolae Ciubuc: Îmi voi investi, în continuare, timpul și experiența acumulată în îmbunătățirea calității vieții cetățenilor

Fostul ministru al Agriculturii, Devoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a venit cu un mesaj de rămas bun către colegii din echipa ministerului pe care l-a condus, transmite OFICIAL.

Nicolae Ciubuc a exprimat recunoștință familiei, părinților și colegilor de muncă.

„Făcând bilanțul ultimelor luni, vreau să îmi exprim recunoștința în primul rând familiei pentru sprijinul necondiționat, părinților pentru suportul continuu și desigur aduc mulțumiri colegilor pentru profesionalism si dedicație. Cumulând cele de mai sus, am reușit un șir de activități frumoase, iar printre ele enumerăm atragerea proiectelor finanțate de partenerii de dezvoltare, promovarea politicilor în domeniile agriculturii, dezvoltării regionale și mediului dar și inițiative care am certitudinea ca vor fi continuate.
Mulțumesc presei, celor care au vegheat asupra corectitudinii activității MADRM și apreciez că ați informat societatea despre politicile realizate.
Dar așa cum orice sfârșit este un nou început, îmi voi investi in continuare timpul și experiența acumulata în îmbunătățirea calității vieții pentru cetățenii din raioanele Călărași și Ungheni, dar și în promovarea inițiativelor legislative care vor contribui la continuarea parcursului european.
Succese mari dragi colegi!”, a scris pe o rețea de socializare Nicolae Ciubuc.

Cristina Parfeni

Share