Monica Babuc: Crezul meu a fost de a servi spiritualitatea și valorile noastre naționale prin cultură, educație, cercetare

Monica Babuc: Crezul meu a fost de a servi spiritualitatea și valorile noastre naționale prin cultură, educație, cercetare

Ministra Educației Culturii și Cercetării, Monica Babuc, susține că a avut șansa și enorma bucurie să lucreze în ultimii șase ani cu o echipă minunată, cu oameni care au același crez ca și ea: acela de a servi spiritualitatea și valorile noastre naționale prin cultură, educație, cercetare, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Monica Babuc a scris că, a încercat să fie alături de sportivii noștri în efortul lor colosal pentru a obține performanțe notorii.

„Am împărtășit aspirațiile și inițiativele tinerilor prin susținerea proiectelor acestora. De fapt, am trăit o mică VIAȚĂ, tumultoasa și intensă în procesul realizării acestor deziderate. Despre ce și cum a ieșit – e o altă poveste, lungă și mai degrabă frumoasă, despre care voi vorbi mai târziu. Deocamdată, însă, vreau să spun MULȚUMESC: Colegilor din Ministerul Educației, Culturii și Cercetarii pentru dedicație și solidaritate! Colegilor mei din Guvernul Republicii Moldova pentru colaborare exemplară! Colegilor mei de echipa politică din PDM pentru încredere și sprijin! Și Dumneavoastră tuturor, oameni buni, celor care mi-ati fost alături!”, a scris Babuc.

Andriana Cheptine

Share