Natalia Parasca, despre venirea sa la conducerea „Renaștere”: „Politica e un domeniu care dintotdeauna m-a interesat”

Natalia Parasca, despre venirea sa la conducerea „Renaștere”: „Politica e un domeniu care dintotdeauna m-a interesat”

Politica e un domeniu care dintotdeauna m-a interesat. Eu am urmărit cu atenție ce se întâmplă în Republica Moldova și, atunci când am primit propunerea de a veni în fruntea unei formațiuni, nu am ezitat mult și am acceptat. Mai ales că, de doi ani, lucrurile în țara noastră degradează continuu. Politica e un domeniu nou, interesant, iar eu am capacitatea și dorința de a dezvolta „Renaștere” și de a oferi cetățenilor Republicii Moldova o alternativă reală”. Despre aceasta vorbit Natalia Parasca, președinte interinar al partidului „Renaștere” într-un interviu pentru www.tribuna.md, informează OFICIAL.

Parasca spune că, formațiunea are o echipă profesionistă, bine pregătită, care știe cum să facă din Republica Moldova un stat dezvoltat. Mai mult, partidul se pregătește de alegerile din toamnă.

„La moment ne aflăm într-un amplu proces de pregătire pentru alegerile din toamnă. Desigur ne dorim să fim prezenți în cât mai multe localități. Avem o echipă foarte bine pregătită, cu experiență și pentru noi va fi un exercițiu bun, în care ne vom testa capacitățile”, a mai spus politiciana.
Natalia Parasca a mai menționat că în scurt timp urmează să aibă loc Congresul formațiunii.

„Republica Moldova are multe femei demne să ocupe funcții de conducere. Eu știu cine sunt și ce pot face pentru ca lucrurile în Republica Moldova să se schimbe în bine. La moment dețin funcția de președinte interimar al formațiunii, dar în scurt timp urmează să avem Congresul partidului și acolo va fi ales președintele. Urmează să vedem cine va conduce „Renaștere”, a mai spus ea.

Politiciana a mai anunțat că formațiunea a instalat corturi în mai multe localități pentru a colecta semnături în sprijinul inițiativei de interzicere a PAS. În total, „Renaștere” își propune să colecteze 100 000 semnături.

Share