Năstase: Un Guvern PAS-Platforma DA rezultat după alegeri este singura opțiune sănătoasă, proeuropeană, pentru Moldova

Năstase: Un Guvern PAS-Platforma DA rezultat după alegeri este singura opțiune sănătoasă, proeuropeană, pentru Moldova

Un Guvern PAS-Platforma DA rezultat după alegerile parlamentare din 11 iulie este singura opțiune sănătoasă, proeuropeană, pentru Moldova. Pentru viitorul țării, pentru democrație, pentru consolidarea statului, un Guvern stabil, proeuropean, cu un mandat întreg de 4 ani, este esențial. Declarația a fost făcută de liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, informează OFICIAL.

Politicianul a precizat că Platforma Demnitate și Adevăr e formată din oamenii faptelor mari și ai faptelor bune.

„Noi suntem cei care am început, în 2015, lupta contra hoților, contra oligarhilor, contra corupției. Am demarat în Parlament marile anchete: furtul miliardului, concesionarea Aeroportului și privatizările ilicite. Am alocat suplimentar 700 milioane de lei pentru bugetele locale ale satelor și orașelor. Am dat indemnizații unice în anul 2021 pentru pensionarii cu venituri mici. Am virat sute de milioane de lei pentru fermierii afectați de secetă, am simplificat subvenționarea în agricultură, am impus cota minimă obligatorie de 50% a produselor agroalimentare autohtone pe rafturi. Am luat măsuri financiare în contextul pandemiei de COVID-19: sporuri pentru personalul medical, pensii de urmaș rudelor medicilor decedați. Sunt doar câteva din multele fapte bune pe care deja le-am făcut”, a enumerat liderul Platformei.

Pentru viitor – a mai spus Andrei Năstase: „Noi, Alexandru Slusari, Stela Macari, Igor Munteanu, Maria Ciobanu, Iana Stanțieru, Ștefan Cojocaru, Inga Grigoriu, Andrei Dânga, și întreaga Platforma DA suntem garanția parcursului european al Moldovei, a dezvoltării țării.”

„Pe 11 iulie, votăm Platforma Demnitate și Adevăr!”, a conchis el.

 

Cristina Gurez

Share