Munteanu îl invită, din nou, pe Năstase la dezbateri

Munteanu îl invită, din nou, pe Năstase la dezbateri

Candidatul Partidului Liberal (PL) pentru funcția de Primar General al Capitalei, Valeriu Munteanu, „i-a mai dat o șansă” contracandidatului său, Andrei Năstase, pentru a accepta invitația de a participa la dezbateri electorale, transmite Oficial.

Valeriu Munteanu l-a invitat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, pe Andrei Năstase la Agenția de Presă IPN, pentru a discuta despre programele sale electorale.

În opinia lui Valeriu Munteanu, programul electoral propus de Andrei Năstase contravine Acordului de Asociere a RM cu UE. „Am făcut o analiză a programelor electorale a tuturor candidaților. Programul electoral propus de Andrei Năstase contravine Acordului de Asociere RM – UE. I-am făcut o invitație domnului Năstase la dezbateri pentru astăzi, dar nu s-a prezentat”, a spus Valeriu Munteanu.

Candidatul PL califică refuzul lui Andrei Năstase drept teamă de a discuta. „I-am propus să discutăm programele electorale să vadă lumea cine are program, cine nu, cine cunoaște problemele orașului și cine doar să improvizeze. Îi mai dau o șansă domnului Năstase. Dacă se simte comod la Jurnal TV atunci accept invitația să vin și acolo, singur, fără sufleuri, fără hârtii, chiar și cu Vasile Năstase prezentator. Dacă va refuza în continuare, să nu-i mai văd că umblă cu lamentatul în jurul meu”, a spus Valeriu Munteanu.

La rândul său, Andrei Năstase a declarat, într-o conferință de presă, că a dat curs invitațiilor agențiilor de presă, a posturilor TV și radio, unde a fost invitat, iar cu Valeriu Munteanu a fost în dezbatere la IPN, împreună cu Alexadr Roșco, candidatul Partidului „Casa Noastră – Moldova” și Vasile Costiuc, candidatul Partidului „Democrația Acasă”, iar astăzi este invitat deja la postul TV8.

Doina Secrieru

Share