Monica Babuc, despre funcția pe care și-ar dori-o „cu ardoare: „Nu mi-a propus nimeni”

Monica Babuc, despre funcția pe care și-ar dori-o „cu ardoare: „Nu mi-a propus nimeni”

Deputata democrată Monica Babuc a dezvăluit că și-ar dori să ocupe funcția de Ambasador al Republicii Moldova în România, informează OFICIAL.

„Da, mi-aș dori-o! Mi-aș dori-o cu ardoare, întrucât pentru mine acest lucru probabil că ar fi mult mai onorabil decât orice funcție în țări jinduite de diplomații noștri de carieră. E vorba de o chestie de suflet, o chestie care pe mine mă definește și mă reprezintă”, a spus ea, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Babuc a mai spus că, chiar dacă se discută subiectul, nimeni nu i-a propus funcția.

„Dar nu mi-a propus nimeni această funcție, chiar dacă se discută atât de des, pe de o parte și, pe de altă parte, nu știu dacă anume acum aș putea lăsa, în eventualitatea că mi s-ar propune, nu știu din ce considerente ar face-o cineva, m-aș simți foarte confortabil și sunt sigură că aș putea să realizez un mandat de trei sau de patru ani. Or pentru asta doar m-aș duce, dar nici nu știu dacă aș putea să-mi las acum echipa până în momentul în care aș simți că Partidul Democrat din Moldova stă bine pe picioare, este viguros și își reprezintă electoratul și colegii noștri din echipă”, a subliniat politiciana, pentru sursa citată.

Cristina Gurez

Share