Marina Tauber, mesaj tranșant pentru PSRM: Ați tăcut prea mult, ieșiți la proteste, e ultima voastră șansă!

Marina Tauber, mesaj tranșant pentru PSRM: Ați tăcut prea mult, ieșiți la proteste, e ultima voastră șansă!

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a transmis, în această dimineață, Partidului Socialiștilor un mesaj prin care îi îndeamnă să participe împreună la protestele împotriva guvernării PAS. Mesajul vine în ajunul unei alete manifestații de amploare, care urmează să fie organizată duminică, 23 octombrie. Pe lângă îndemnul de a ieși în stradă, Tauber le-a reproșat socialiștilor că au tăcut prea mult până acum și că nu au făcut nimic, pentru a opri abuzurile guvernării PAS.

„Aș vrea să vă întreb, colegi socialiști: unde este socialismul vostru, unde e lupta voastră pentru echitatea socială? Unde ați fost când guvernarea lovea cu bâtele în oamenii nevinovați care protestau în centrul Chișinăului? Unde erați atunci când mascați îi scoteau cu forța pe oameni din „Orășelul Schimbări”, le aruncau hainele și lucrurile personale în camioane, iar pe ei îi băgau, în toiul nopții, în mașinile de poliție? Unde erați atunci când colegii voștri din Parlament erau lipsiți de imunitate parlamentară, în baza unor învinuiri inventate și absurde? Unde erați când, în sediile partidelor de opoziție aveau loc percheziții și arestări abuzive? Unde erați când se produceau toate aceste și abuzuri? Acasă? La oficiu? La restaurant? Vă spun eu. Oriunde, numai nu acolo unde ar fi trebuit să fiți. Acolo unde era cel mai mult nevoie de voi: în stradă, alături de oamenii care au votat pentru voi, crezând că le veți oferi o viață mai bună. Ce ați făcut pentru a înlătura căpușele de la putere, care și-au făcut cuib pe corpul țării noastre, iar acum o mănâncă și o rup bucăți, sărăcesc oamenii și distrug tot ce a mai rămas din economia țării. Oare nu vedeți că țara noastră se îndreaptă ca un tren expres fără frâne direct spre dictatură, colaps economic și deznădejde? Vă chem să vă treziți din somnul vostru și să vă aduceți aminte că sunteți socialiști, cei care ați promis că veți lupta pentru echitate socială, pentru a le oferi oamenilor un viitor prosper și o viață demnă”, a scris Tauber pe Facebook. 

Secretarul fracțiunii Partidului „ȘOR” în Parlament a adăugat că toate forțele de opoziție trebuie să facă front comun împotriva guvernării PAS.

„Ultimul vagon al acestui tren încă nu a plecat! Încă nu e totul pierdut! Arătați de ce sunteți în stare! Alăturați-vă poporului și ieșiți la proteste împreună! Astăzi, scopul nostru principal nu e să căutăm ceea ce ne diferențiază unii de alții, ci ceea ce ne unește. Nu contează ce culori politice poartă fiecare dintre noi, important că nu e culoare galbenă. Avem obligația să ne unim cu toții, indiferent de opțiuni politice și platforme electorale. Trebuie să ne unim, pentru a spăla Moldova de murdăria PAS! Nu trebuie să mai așteptăm! A doua șansă ar putea să nu mai existe! Îi îndemn pe toți colegii și prietenii din Partidul Socialiștilor, cărora nu le este indiferentă soarta acestei țări, să facă pasul corect și să vină la protestul de duminică. Arătați-le tuturor că partidul din care faceți parte nu este unul butaforic, ci unul real, alcătuit din oameni care sunt gata să lupte împotriva dezmățului provocat de PAS! Veniți! Moldova Vă așteaptă pe fiecare. Salvați Patria noastră!”, a mai adăugat Tauber.

Share