Marina Tauber despre legile bugetului: Am votat în interesul cetățenilor

Marina Tauber despre legile bugetului: Am votat în interesul cetățenilor

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” a avut mai multe rezerve față de proiectele legilor bugetului și a politicii bugetar-fiscale, dar le-a votat în interesele oamenilor, a declarat secretarul fracțiunii Partidului Politic „ȘOR”, care face parte din platformă, Marina Tauber, la emisiunea „Politica” moderată de jurnalista Nataliei Morari la TV8.

În contextul dezbaterilor despre cele mai importante legi votate anual de Parlament, Marina Tauber a declarat că fracțiunea Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” au depus mai multe amendamente. Chiar dacă nu toate au fost acceptate, la luarea deciziei au prevalat interesele țării, nu ale deputaților.

„Am votat în interesele tuturor cetățenilor”, a menționat ea.

Totodată, Marina Tauber a menționat că în pofida criticilor din partea partidelor de dreapta, toate amendamentele acestora au fost acceptate. „Spre deosebire de amendamentele noastre, toate amendamentele colegilor din Platforma DA și PAS au fost luate în considerare”.

Totodată, Marina Tauber a reiterat că în Parlament, în prezent, nu există nicio coaliție majoritară, iar Platforma „Pentru Moldova” votează atât proiectele venite de la dreapta politică, precum și din partea guvernării, ținând cont de relevanța acestora pentru cetățeni.

Platforma „PentruMoldova” optează pentru alegeri parlamentare anticipate, cu condiția ca acestea să nu provoace și mai mult haos în țară, a adăugat Marina Tauber.

Mihaela Rotari

Share