Marian Lupu vorbește despre coaliția dintre PDM și PCRM

Marian Lupu vorbește despre coaliția dintre PDM și PCRM

”PDM este un susținător ferm al vectorului european și așa va rămâne și după alegerile din 30 noiembrie. Obiectivul nostru principal după alegeri este stabilitatea țării, iar acest lucru include menținerea parcursului european al Moldovei”. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, cu ocazia vizitei sale la Bălți, remarcând că s-a tot pus săptămana aceasta, din nou, întrebarea despre coalitia post-electorală, iar unii au inceput să și răspundă în locul Partidului Democrat.

”Voi repeta încă o dată ce am spus de multe ori ca să fie clar: Partidul Democrat va fi la guvernare și va fi determinant în viitoarea coaliție! Așa cum am demonstrat și anterior, prin fapte concrete, vom asigura după alegeri parcursul european al țării și vom face  coaliție cu partide pro-europene, nu cu PCRM”, a punctat președintele PDM.

Marian Lupu a subliniat că, pentru a-și asigura un scor electoral cât mai bun și a obține susținerea cetățenilor, PDM a avut o campanie pozitivă, discutând cu cetățenii. ”Noi am lucrat în campanie cu oamenii, am ajuns practic în fiecare localitate din țară ca să explicăm măsurile pe care le propunem pentru a asigura un viitor european fiecărui cetățean. Și le recomandăm  colegilor din alte partide pro-europene sa facă același lucru, să obțină o susținere cât mai mare din partea oamenilor și să  putem menține cursul european al Moldovei”, a precizat Marian Lupu.

Liderul PDM a ținut să mai menționeze că procesul de integare europeană nu poate fi în detrimentul relațiilor cu alte state.

Mihaela Rotari

Share