Câți bani a investit Klaus Iohannis pentru zâmbetul perfect. Cum avea dantura acum 10 ani (foto)

Câți bani a investit Klaus Iohannis pentru zâmbetul perfect. Cum avea dantura acum 10 ani (foto)

Klaus Iohannis lasa sa se vada o dantura perfecta, dar lucrurile nu stateau insa deloc asa acum cativa ani, pe vremea cand presedintele ales al Romaniei era un fumator inrait.

Klaus Iohannis apare intr-o fotografie realizata in 2001 cu un zambetul departe de a fi fermecator. Dantura primarului de la Sibiu parea extrem de afectata de faptul ca la acea vreme fuma cate doua pachete de tigari pe zi, obicei pe care astazi nu-l mai practica. In plus, intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma unui ziar local, Iohannis recunoastea ca merge regulat la un dentist din Sibiu, pe care-l frecventeaza de multi ani.

Medicii dentisti au explicat transformarea lui Klaus Iohannis.

„Se vede clar ca in urma cu mai multi ani avea probleme cu dantura. Avea spatii intre dintii si o dantura specifica fumatorilor. Este evident ca si-a refacut total dantura, iar cel care i-a facut lucrarea a fost un profesionist, pentru ca lucrarea este impecabila. Acum, daca discutam despre ce anume si-a facut la dantura presedintele, avem doua posibilitati: ori sunt coroane, posibil din ceramica pe zirconiu, ori sunt fatete.

Coroana ceramica pe zirconiu are un pret de aproximativ 300 de euro pentru un dinte, iar fatetele de ceramica – 500 euro/dinte. Cred ca a lucrat la toti incisivii, caninii si premolarii (n.r. – in total 16 dinti, adica 4.800 euro la variata coroana ceramica si 8.000 euro la fatete de ceramica). E posibil sa aiba si implanturi”, a declarat un specialist stomatolog pentruWowbiz.ro.

Share