Marcaj rutier și treceri de pietoni au fost amenajate, în premieră, pe mai multe străzi din Taraclia, la inițiativa echipei lui Ilan Șor

Marcaj rutier și treceri de pietoni au fost amenajate, în premieră, pe mai multe străzi din Taraclia, la inițiativa echipei lui Ilan Șor

Orașul Taraclia se dezvoltă cu pași rapizi și capătă un aspect din ce în ce mai frumos. Pe 11 străzi din localitate a fost aplicat marcaj rutier de calitate și de durată. De asemenea, în premieră, au fost amenajate treceri de pietoni în preajma grădinițelor, școlilor, Centrului medicilor de familie, teatru și alte obiective de menire socială. Acesta este un alt proiect care demonstrează că pentru echipa Partidului „ȘOR”, confortul și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate, susține liderul formațiunii, Ilan Șor.

Locuitorii orașului Taraclia sunt nespuși de bucuroși că merg pe drumuri bune și nu mai sunt nevoiți să traverseze strada cu frica în sân.

„Multe din drumurile din Taraclia sunt periculoase, inclusiv cele duc spre grădiniță și școală. Copiii se aflau permanent în pericol. Îi suntem recunoscători echipei Partidului „ȘOR” pentru că au aplicat marcaje pe drumuri și au amenajat treceri de pietoni, astfel încât copiii să se afle în siguranță”, a spus o localnică.

„De când orașul este condus de actualul primar, totul decurge normal. Avem drumuri bune, marcaje rutiere. Important e să trăim cu toții în pace”, a menționat o altă locuitoare a orașului Taraclia.

Potrivit primarului orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, aplicarea marcajelor rutiere și amenajarea trecerilor de pietoni a fost posibilă datorită implicării echipei Partidului „ȘOR”. Costul lucrărilor se ridică la 150 de mii de lei, bani care au fost acordați de sponsori.

„Mă bucur că Taraclia arată din ce în ce mai mult a oraș. Infrastructura se dezvoltă, toate proiectele pe care le implementăm fac ca orașul nostru să se transforme într-o localitate de vis”, a menționat Veaceslav Lupov.

La rândul său, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, susține că este nespus de bucuros că faptele bune continuă la Taraclia și că se lucrează de zor, pentru ca acest oraș să capete un aspect îngrijit, iar oamenii să se bucure de confort și siguranță.

„Aplicarea marcajului pe 11 străzi din Taraclia este, bineînțeles, un motiv de bucurie, dar și de indignare, întrucât, spre regret, pe unele străzi marcajul a fost aplicat pentru prima dată. Tot în premieră, au fost marcate treceri de pietoni în preajma școlilor, grădinițelor și altor obiective de menire socială din oraș. Am spus și repet, asigurarea confortului, siguranței și bunăstării cetățenilor reprezintă o prioritate pentru mine și echipa Partidului „ȘOR” și vom continua să ne îndeplinim promisiunile și să lucrăm pentru oameni. Oamenii din Taraclia, ca și toți cetățenii din Republica Moldova merită o viață nouă și o vor avea. Proiectele benefice pentru cetățeni vor continua. Aveți cuvântul meu de onoare!”, a menționat Ilan Șor.

Recent, la Taraclia, au început lucrările capitale de reabilitare a unei străzi importante, care nu a mai fost reparată de mai bine de 30 de ani și care dădea mari bătăi de cap atât locuitorilor din zonă. Este vorba de strada Karl Marx, o arteră importantă din oraș, cu lungimea de 2 km, care traversează orașul dintr-un capăt până în altul și pe care circulă tot transportul care intră și iese din localitate. Îmbunătățirea infrastructurii rutiere și asigurarea accesului la mai multe obiective și instituții importante sunt unele dintre cele mai importante proiecte ale echipei Partidului „ȘOR” din Taraclia. În 2020, echipa formațiunii lui Ilan Șor a iluminat integral localitatea. În acest an, a fost finalizată reparația capitală a unei grădinițe, care își va redeschide ușile pentru copii în 1 septembrie. De asemenea, în mai multe sate din raionul Taraclia au fost construite terenuri de joacă.

Share