Maia Sandu, la Criuleni: Scopul nostru este să acționăm hotărât în toate sectoarele

Maia Sandu, la Criuleni: Scopul nostru este să acționăm hotărât în toate sectoarele

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ieri, a mers într-o vizită de lucru la Criuleni, unde a discutat cu primari și consilieri locali, cu directori de școli, medici și agenți economici, informează OFICIAL.

Șeful statului declară că s-a discutat despre așteptările pe care oamenii le au de la noua guvernare.

„I-am întrebat care sunt domeniile unde putem veni cu inițiative către Guvern și i-am asigurat că vom folosi cu maximă eficiență și responsabilitate această perioadă de stabilitate, pentru a rezolva numeroasele probleme acumulate. Scopul nostru este să acționăm hotărât în toate sectoarele: să îmbunătățim mediul de afaceri pentru toți, să dezvoltăm o agricultură competitivă și rezilientă la schimbările climatice, să rezolvăm problemele de mediu, să creștem investițiile pentru proiecte la nivel de comunități. Condițiile bune de trai și de muncă sunt șansa noastră de a-i convinge pe tineri să rămână acasă și de a-i readuce în țară pe părinții lor”, notează Sandu, pe Facebook.

Pentru a reuși, adaugă Președintele, este în continuare nevoie de susținerea și implicarea oamenilor, și de o mai bună colaborare între autoritățile publice.

„Dar, înainte de toate, avem nevoie de sănătate. De aceea, i-am îndemnat pe toți cei cu care am vorbit la Criuleni să se vaccineze și să-i convingă și pe alți oameni din comunitatea lor să le urmeze exemplul”, a conchis șeful statului.

 

Mihaela Conovali

Share