Maia Sandu – cu un apel către cetățenii din diaspora!

Maia Sandu – cu un apel către cetățenii din diaspora!

„Dragi cetățeni din diasporă, pe 11 iulie votul vostru va decide calea pe care va porni Republica Moldova. Înregistrați-vă pe site-ul CEC și îndemnați rudele, prietenii să facă la fel”, se arată într-o declarație a Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, informează OFICIAL.

„Mai sunt câteva zile în care puteți face înregistrarea prealabilă pentru deschiderea unei secții de vot mai aproape de dumneavoastră, termenul-limită fiind 26 mai”, notează șeful statului, pe Facebook.

În același timp, Sandu declară că instituțiile statului trebuie să asigure o bună organizare a alegerilor, așa încât toți cetățenii care doresc să voteze să-și poată exprima acest drept constituțional.

„Împreună am câștigat alegerile prezidențiale și am pornit schimbări spre bine în țară. Împreună am obținut șansa de a oferi țării un parlament curat și responsabil care să sprijine un guvern profesionist și stabil. Pe ce drum va porni Republica Moldova după 11 iulie este decizia voastră, a cetățenilor. Îndemn toți cetățenii să iasă la vot în acest moment de cotitură pentru viitorul țării noastre. Privesc cu optimism în viitor. Am încredere în oamenii țării și știu că pentru Moldova vin vremuri bune”, mai declară Maia Sandu.

Mihaela Conovali

Share