Mai multe persoane responsabile de finanţe pentru perioada campaniei electorale, confirmate

Mai multe persoane responsabile de finanţe pentru perioada campaniei electorale, confirmate

Comisia Electorală Centrală (CEC) a  confirmat, astăzi, în ședință mai multe persoane responsabile de finanţe (trezorieri) pentru perioada campaniei electorale, informează OFICIAL.

Este vorba despre confirmarea Ecaterinei Ostaf – persoană responsabilă de finanţe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale din partea  Galinei Bostan, candidat independent în circumscripția uninominală nr.30 (mun. Chișinău), Vadim Mereuță – din partea lui Gheorghi Grozav, candidat independent în circumscripția uninominală nr.51 (SUA și Canada), Ana Trețcaru – din partea lui Alexandru Bujorean, candidat independent în circumscripția uninominală nr.41 (or. Leova), Camelia Porubin – din partea lui Andrei Porubin, candidat independent în circumscripția uninominală nr.21 (or. Criuleni), dar și Elena  Palanciuc  – din partea lui Alexandru Cimbriciuc, candidat independent în circumscripția uninominală nr.7 (or. Soroca) la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

De asemenea, CEC l-a confirmat pe Nicolae Chiriac în locul lui Andrei Nazari – persoană responsabilă de finanţe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale din partea  Valentinei Geamănă, candidat independent în circumscripția uninominală nr.50, la Vest de Republica Moldova la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Doina Secrieru

Share