Mai multe persoane cu nevoi speciale, în atenția primarilor din cadrul Partidului Șor

Mai multe persoane cu nevoi speciale, în atenția primarilor din cadrul Partidului Șor

În contextul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, primarii aleși din partea Partidul „Șor” i-au vizitat, în localitățile lor, pe oamenii cu nevoie speciale, se arată într-un comunicat al Partidului.

„În afară de cuvinte calde și a seturilor de cadouri pe care le-au oferit primarii, în cadrul întâlnirilor au fost abordate cele mai stringente probleme cu care se confruntă respectiva categorie de oameni și în soluționarea cărora s-ar putea implica primăriile”, se menționează în același mesaj al Partidului Șor.

În rezultatul alegerilor locale, Partidul „Șor” deține mandate de primar în 43 de localități, inclusiv în orașele Orhei și Taraclia. De asemenea, peste 500 de consilieri locali și raionali au fost aleși pe listele Partidului „Șor”.

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este marcată în fiecare an la 3 decembrie. Prin instituirea acestei zile de către ONU se urmărește sensibilizarea opiniei publice asupra problemelor cu care se confruntă oamenii cu nevoi speciale, integrarea lor socială și crearea condițiilor necesare pentru o viață pentru această categorie socială.

Mihaela Rotari

Share