Liderul PL: Toți candidații sunt din partea blocului „ACUM”

Liderul PL: Toți candidații sunt din partea blocului „ACUM”

 

În contextul apariției în mass-media a listei candidaților Partidului Liberal (PL) pentru Blocul „ACUM”, liderul PL, Dorin Chirtoacă, pe o rețea de socializare menționează că, partidul nu confirmă, dar nici nu infirmă informația.

„PL nu confirmă, dar nici nu infirma ceea ce a aparut „pe surse” in presa. In acelasi timp PL comunica ca toti candidatii: PL, PLDM, PAS si PPDA sunt din partea blocului ACUM. PL, din cate cunoaste, in cadrul blocului nu s-a luat o decizie in sensul publicarii numelor candidatilor. Pentru alte informatii rugam sa fie contactati cei care raspund de relatia cu presa din partea fondatorilor ACUM”, a scris Dorin Chirtoacă.

Precizăm că, în lista de candidaţi prezentată de Partidul Liberal (PL) pentru competiţia internă în cadrul blocului electoral ACUM, format de Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Acţiune şi Solidaritate, figurează: Preşedintele PL, Dorin Chirtoacă, fosta  şefă de la „Apă-Canal”, Veronica Herţa, fosta ministră a Educaţiei, Corina Fusu, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, fostul vicepremier, Mihai Moldovanu, dar şi Dumitru Jelescu şi Ion Purice.

Cristina Pendea

Share