Decis! Preşedintele Uniunii Ofiţerilor, inclus pe listele PSRM

Decis! Preşedintele Uniunii Ofiţerilor, inclus pe listele PSRM

 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova, în cadrul căreia a propus ca un reprezentant al organizației să fie inclus pe listele partidului pro-prezidențial PSRM. Astfel, cu unanimitate de voturi, a fost înaintat Generalul de brigadă, Victor Gaiciuc, președintele Uniunii.

După cum comunică Oficial, potrivit șefului statului, de asemenea, în cadrul ședinței, preşedintele Uniunii Ofiţerilor, Victor Gaiciuc, a făcut bilanțul activității pentru anul 2018 și a relatat despre acțiunile care au fost organizate în vederea marcării Anului Ștefan cel Mare și Sfînt, menite să contribuie la cultivarea spiritului demnităţii, dragostei faţă de ţară și a valorilor naționale în rîndul cetățenilor.

„De asemenea, au fost trasate obiectivele pentru anul viitor. Avînd în vedere că în anul 2019 vom marca aniversarea a 660-a a întemeierii Țării Moldovei precum și 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fasciști, în cadrul operațiunii Iași-Chișinău, am îndemnat ofițerii să elaboreze un plan de acțiuni în vederea marcării acestor evenimente. Strămoșii noștri au reușit să învingă acum 75 de ani, sunt sigur că și noi vom putea elibera Moldova de euro-unioniștii care au condus Republica Moldova din anul 2009.

Am apreciat înalt activitatea Uniunii Ofiţerilor. Menționez că Uniunea Ofiţerilor din Moldova are un aport considerabil în ajutorarea veteranilor Forţelor Armate şi insuflarea spiritului patriotic tinerei generații”, a spus Dodon.

Cristina Pendea

Share