Liderul Partidului „Puterea Oamenilor”: Noi suntem cai de cursă lungă, iar aceste alegeri au fost doar un început

Liderul Partidului „Puterea Oamenilor”: Noi suntem cai de cursă lungă, iar aceste alegeri au fost doar un început

Ruslan Codreanu, președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, a adresat mulțumiri alegătorilor care au votat pentru partid, informează OFICIAL.

„Mulțumim tuturor care au ieșit la vot. Și mulțumim Oamenilor ce ne-au susținut și au crezut în noi. Într-un start-up politic, creat de 3 luni. Partidul Puterea Oamenilor își menține aceeași poziție. Noi nu ne-am creat pentru aceste alegeri. Noi suntem cai de cursă lungă, iar aceste alegeri au fost doar un început. De noi abia începeți să auziți! Credem în Oameni și vrem să muncim pentru ei. Nu credem că democrația și bunăstarea se pot construi doar printr-un singur partid. Avem nevoie de pluralism politic, or asta e una din principiile democrației. Nu ne-am creat să dezbinăm, iar campania electorală pe care am promovat-o, a demonstrat asta de nenumărate ori. Noi nu am jucat murdar, nu am acuzat, nu am jignit pe nimeni. Noi ne-am făcut treaba, onest”, a declarat Codreanu.

Președintele partidului a mai spus: „Noi nu avem voturi, dar avem Oameni care au crezut în noi.”

„Astăzi începe o nouă eră pentru Republica Moldova. Trăim vremuri grele. Problemele reale ale cetățenilor noștri trebuie rezolvate. Pandemia nu a încetat, iar specialiștii ne spun că urmează un al 4-lea val. Alegerile au trecut cu brio, dar adevăratele lupte încep abia acum. Lupta cu corupția, lupta cu pandemia, lupta cu sistemul judiciar etc. În acest context, vrem să urăm mult succes Partidului Acțiune și Solidaritate. Să reușească să facă tot ce și-au propus și au promis Oamenilor și fie ca în următorii 4 ani, Moldova să se bucure de vremuri bune!

Puterea este a noastră, a OAMENILOR!”, a conchis politicianul.

Potrivit rezultatelor preliminare, Partidul „Puterea Oamenilor” a obținut 0,11% din voturi.

Cristina Gurez

Share