Kalinin – în greva foamei: Deja îmi vine greu să vorbesc. Avem 4 zile de grevă

Kalinin – în greva foamei: Deja îmi vine greu să vorbesc. Avem 4 zile de grevă

Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin, care a anunțat că intră în greva foamei, se află și astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei. Politicianul spune că autoritățile nu au venit cu nici o reacție în acest sens, informează OFICIAL.

„Nimeni din autorități nu a venit la noi. Cineva dintre oameni a venit și ne-a spus: de ce mai stați, că totul de la CFM este vândut. Deja îmi vine greu să vorbesc. Avem 4 zile de grevă și nu mai avem puteri, dar noi am dat cuvântul că ne vom afla în serviciul cetățenilor”, a spus Kalinin.

Totodată, liderul a venit cu un îndemn către populația țării – să vină în centrul capitalei pentru a participa la acțiune.

De cealaltă parte, Kalinin, s-a adresat și liderului comuniștilor, Vladimir Voronin: „Am o propunere pentru domnul Voronin: Aveți șansa să fiți, astăzi, eroul național al Republicii Moldova. Veniți astăzi la CEC și anunțați că ieșiți din blocul socialiștilor”, a spus liderul.

În final, Kalin s-a adresat către alegători: „Indiferent că sunteți de dreapta sau stânga, votați pentru oamenii cinstiți. Votați cu inima la aceste alegeri”.

De menționat că, liderul „Partidului Regiunilor” a intrat în greva foamei, menționând că, în acest mod, își manifestă sprijinul față de angajații de la Întreprinderea de Stat Calea Ferată a Moldovei, care nu și-au primit salariile.

Mihaela Conovali

Share